Metoda Access Bars® léčí a odstraňuje bloky

Metoda Access Bars® léčí a odstraňuje bloky

Access Bars® je celosvětová léčebná technika, která do ČR teprve přichází. A je na čase. Tato unikátní metoda léčení ve příjemném meditačním stavu pomáhá lidem v zahraničí už více než 25 let. Vyzkoušet ji teď můžete i Vy a to přímo u mě.
Jsem totiž certifikovaným praktikem Access Bars® v ČR.

Při Access Bars® klient pohodlně leží na lehátku a užívá si maximální relaxaci, zatímco terapeut svými prsty působí na přesně daných 32 bodů na hlavě klienta. Jedno sezení trvá hodinu až hodinu a půl. Je třeba si s sebou přinést pouze nějaké drobné občerstvení obsahující sůl a cukr. Pitný režim zajistí terapeut. Při Access Bars® má tělo totiž často zvláštní požadavky na cukr, sůl, vodu a energii. Přestože třeba neholdujete soleným chipsům, po terapii na ně můžete dostat neskonalou chuť. Ověřeno na vlastní kůži. 🙂

Motto: All of Life comes to Me with Ease, Joy and Glory!

Access Bars® je účinnou metodou k odstraňování bloků ze současného života, ale i ze životů minulých. Cílem je zbavit mysl klienta toho, co mu brání ve šťastnějším životě. Terapeut při Access Bars® působí na všechny oblasti života člověka, pomocí doteků umožní proudění energie, která postupně bloky odstraňuje. A může jít o jakýkoliv blok, například v oblasti nadějí a snů, radosti a smutku, sexuality, fyzického těla, pocitu stárnutí, peněz, komunikace atd. Pomocí Access Bars® se výborně odstraňují deprese, úzkostné a panické stavy, stres a vypětí.

A jak se budete cítit po Access Bars®?
Okamžitě pocítíte úlevu, příjemný pocit v mozkové vlně théta (to je ten nádherný pocit, který zažíváme těsně před usnutím), harmonii, rovnováhu, naprostý klid. Nadobro se pak pozmění Vaše zažité vzorce, které Vám tak zvaně „hází klacky pod nohy“. Dojde k jakémusi „přeprogramování“. Začne se dít to, co je pro Vás nejlepší. Změnu pocítíte už po prvním Access Bars®, s další a další terapií se vše bude více a více umocňovat. Je čistě na klientovi, zda bude chtít metodu absolvovat jednou nebo se k ní vracet. Neexistují tu hranice, podmínky…

Na terapii Access Bars® dokonce klient nemusí přijít s žádným konkrétním problémem. Do terapie není nutné vkládat žádný specifický záměr. Stav těla a duše se při Access Bars® začne harmonizovat podle vnitřních priorit klienta.


Říká se, že po Access Bars® se v nejhorším případě budete cítit jako po nejlepší masáži Vašeho života. V nejlepším případě Vám Bars změní celý život k lepšímu.

V lehkosti, radosti a lásce ♥
Lenka

No Comments

Post a Comment