3 tipy, jak vstoupit do nového roku bez stresu a úzkostí

3 tipy, jak vstoupit do nového roku bez stresu a úzkostí

Pokud patříte mezi osoby, se kterými každou chvíli mává stres, případně se o ně pokouší úzkost nebo dokonce deprese, je načase s tím něco dělat. A nemusíte čekat na první leden s tím, že si dáte novoroční předsevzetí. Ostatně, je prokázáno, že smutek, stresové situace a deprese mají nad lidmi největší převahu s přicházejícím podzimem, v předvánočním čase a překvapivě i s příchodem jara.

Jak na strašáky, kteří mají větší sílu než vy

Připravila jsem si pro vás 3 doporučení, kterých se „depky“ a jiní strašáci bojí. Třeba vás budou inspirovat.

1. Australské květové esence

Australské květové esence bývají velmi účinné a klienti se pro ně rádi vracejí, protože u nich zaznamenali úspěch. Je ovšem nutné rozlišit, jaké emoce zažíváte:

  • pocit přepracování, netrpělivost, spěch, obavy, špatné usínání, sklony k depresím a smutku – tak tady budou na místě esence Calm and Clear. Výsledkem jejich užívání je pocit klidu, pohody, relaxace, vyrovnanosti, radosti ze života, zastavení se v hektickém období. Zastavují neustálý chod myšlenek, což je ideální pro vaše klidné usínání nebo hyperaktivní děti, které vám nedají spát přes den.
Calm and Clear Essence - Esence' Zklidnění'
  • panika, stres, strach, emoční bolest, vyvedení z rovnováhy, šok, úzkost – s těmito náhlými a silně nepříjemnými vjemy si poradí esence Emergency, kterým říkám také SOS nebo První pomoc. Zklidní při jakékoliv stresové situaci, ať už jde o panickou úzkost, šok po autonehodě, noční děs, noční můra, úzkostné stažení celého těla před zkouškou či návštěvou zubaře. Esence se osvědčily také při astmatickém záchvatu, vyčerpávajícím kašli nebo u dětí, které upadnou a nejsou schopny přestat plakat.
Emergency Essence - Esence 'První pomoc'

Jak esence Calm and Clear, tak esence Emergency seženete u mě. Jsem certifikovaným praktikem Australských květových esencí. Pokud o ně máte zájem, kontaktujte mě prosím. Ráda se vám budu věnovat svůj čas

2. Sezení (ležení) Access Bars®

Access Bars® je pro mě takový malý (vlastně velký) zázrak, po kterém se lidé cítí lehčí, šťastnější, radostnější, svobodnější. V hlavě ubude starostí a uvolní se místo pro všechno krásné, co do života přichází a přijde. A vlastně k tomu stačí přijít, příjemně si poležet, klidně se i prospat a nechat mě „pracovat” s 32 body na hlavě. Více informací o této metodě, kterou jsem si doslova zamilovala, se dočtete zde.

Pokud máte o Access Bars zájem, moc ráda vás uvidím ve své poradně v Děčíně, případně vám doporučím některého z kolegů ve vaší blízkosti.

3. Pitný režim, světlo, vzduch, spánek a dobré jídlo

Kdyby se tato doporučení tisícšestsedvacetkrátdvakrát omílala, budou je lidé sotva tisícšestsetdvacetkrátdvakrát dodržovat. Ale pravdou je, že bez kvalitní stravy, procházek na čerstvém vzduchu v přírodě, pravidelného spánkového režimu včetně spánkové hygieny bude mít vaše negativní myšlení zkrátka převahu. A co se týká pitného režimu, nezapomeňte, že na něj čekají vaše ledviny. A ledviny jsou spojené s vaší psychikou, sexualitou i vztahy.