Nově u mě zakoupíte čistě přírodní produkty Nobilis Tilia

Nově u mě zakoupíte čistě přírodní produkty Nobilis Tilia

Kvalita, příroda, podpora regionálního výrobce a vaše psychická pohoda… především tyhle důvody mě vedly ke spolupráci s firmou Nobilis Tilia na Vlčí Hoře na Děčínsku.

Kdo očichá éterické oleje z dílny Nobilis Tilia, už nebude chtít jiné. Jejich absolutně čisté složení a přirozené aroma vás omámí. Nám už doma voní z difuzéru a používáme je třeba i v autě, kde pár kapiček na keramickou ozdobu dokáže udělat větší zázraky, než neekologické stromečky.

Když už sednu do svého červeného piškota (rozuměj červeného malého vozidla značky Citroen C1) a vyrazím na hodinovou jízdu do Nobilis Tilia, ráda si kromě aromaterapeutických olejíčků nakoupím v obchůdku i bio kosmetiku. U mě v koupelně byste našli nejen přírodní sprchové gely, šampon, ale i hydrofilní odličovací olej a pleťový olej.

Co na Nobilis Tilia miluji, je jak prodejnička, tak bylinková zahrada pro návštěvníky a útulná kavárna, kde mají dokonalé zákusky, výtečnou kávu a čaje z vlastních bylinek. Ano, i čaje si odsud vozím. Mezi mé nejoblíbenější, který rozhodně zkuste, je Vlčihorská zahrádka, v níž můj mlsný jazýček vycítil hlavně šípky a květ měsíčku lékařského.

Že na Vlčí Horu zrovna nemáte cestu? Nevadí. S Nobilis Tilia jsem totiž navázala spolupráci, a tak vám mohu všechny jejich produkty nabídnout osobně. Vybírejte pohodlně z nobilisího eshopu a napište mi, co byste rádi. Já vám to z Vlčí Hory dovezu, po Děčíně rozvezu a pokud jste odjinud, ráda zašlu. Kontaktujte mě, jak je vám to nejvíce pohodlné a klidně si i napište o radu či doporučení. Ráda se vám budu věnovat ať už osobně, tak v online prostoru.