Access Bars v těhotenství? Jednoznačně ano!

Access Bars v těhotenství? Jednoznačně ano!

Můžu podstoupit terapii Access Bars, když jsem těhotná? Neuškodí Access Bars miminku? Takovýchto dotazů jsem v posledních letech vyslechla opravdu mnoho. Rozhodla jsem se dát dohromady tento článek a názory maminek, které ke mně docházely na Access Bars v průběhu těhotenství. Jaké měly porody? Lišily se porody od těch, na které nerady vzpomínají? V čem byl porod po Access Bars jiný? Doporučily by tyto ženy dalším těhotným, aby si na Access Bars během těhotenství došly? Pokud vás toto zajímá, určitě čtěte dál.

Access Bars je ten nejlepší dárek pro vás i vaše dítě

Access Bars je opravdu jedinečná metoda, která dokáže vyčistit hlavu od myšlenek a emocí, které jsou tu “jaksi navíc”, neslouží vám, stále se vás drží (i když víte, že je to už minulost). V případě aplikování Access Bars na těhotné dostáváte vlastně dárkový balíček 2v1 🙂 Blahodárné účinky totiž obdrží nejen budoucí maminka, ale i její děťátko. Maminka má větší šanci na bezproblémový a hladký průběh těhotenství, pohodovější porod.

A co bych ráda vyzdvihla, je také vědomější porod. Prožijete si ho v napojení na vaše miminko bez ohledu na to, co se děje okolo. Budete při porodu v naprostém souznění. Vy budete vědět, co zrovna potřebuje dítě, ono zase bude vědět, že jde do bezpečné náruče bez stresu a napětí. Každá žena od přírody vnitřně ví, jak porodit naprosto bezpečně, jen na to často při samotném porodu zapomíná a odpojí se od svého “vnitřního já”. Po Access Bars tomu tak nebývá.

Access Bars působí nejen na to, co se v naší mysli a v těle zakódovalo v tomto životě, ale i v životech minulých. A stejně to mají i miminka, která jsou ještě v děloze matky. Díky Access Bars se úhly pohledu z minulosti (i velmi dávné) uvolňují a dítě přichází na svět méně ovlivněné tím, co už prožilo ono samo nebo co prožili jeho rodiče a předci.

Kolikrát podstoupit Access Bars v těhotenství?

Věřte své intuici a zajděte si na Access Bars kdykoliv během těhotenství. Z praxe mohu říci, že se vyplatí přijít každý trimestr, to znamená 3x za těhotenství.

A jak Access Bars probíhá? V mé poradně v centru Děčína se pohodlně položíte na lehátko, zachumláte se pod deku a necháte o sebe pečovat. Pokud už jste ve vyšším stadiu těhotenství, není problém lehátko přizpůsobit tak, abyste se cítily pohodlně. Klidně můžeme Access Bars provést i vsedě. Zatímco budete odpočívat, já se budu jemně dotýkat konkrétních bodů na vaší hlavě. Každý bod souvisí s jinou vaší emocí, jiným nastavením mysli. Odpočinete si, možná si pospíte. Následujících 24 hodin si dopřejete, co si tělo žádá – sladké nebo/i slané. A budete dodržovat zvýšený pitný režim.

Možná hned, možná za pár dní nebo týdnů se můžete cítit volněji, pozitivněji, plné lásky a těšení. Jako by z hlavy ubyly nějaké starosti, o kterých jste možná ani nevěděla, že se vás stále drží. Přestanete řešit neřešitelné. Pustíte z hlavy to, co není důležité.

Co na porod maminky, jejichž děti přišly na svět po Access Bars?

Zuzana Š.

“Lenku na 100 % doporučuji. Takhle rychlý porod jsem fakt nečekala. Navíc od Lenky vždy odcházím s lepší náladou a naprosto uklidněná. K porodu: ve 4 hodiny ráno mi začaly kontrakce. Zatímco první porod trval 24 hodin, druhý jen 4 hodiny. Byla jsem mnohem víc v klidu, i když jsem věděla, co mě čeká. Takže za mě to bylo super. Při příjezdu do porodnice mi sestra po vyšetření řekla, že mám teprve cca půlku porodu za sebou. Byla jsem otevřená na 3 prsty. A za 15 minut jsem šla na sál. Sestra řekla, že jsem si pospíšila. Nikdo tomu nevěří, že to všechno trvalo i s porodníma bolestma jen 4 hodiny. Takže za mě bars 100% zafungoval.”

Markéta K.

“Řekla bych vám víc osobně, každopádně byl druhý porod ve všem lepší než ten první. Nebyl tak dlouhý, proběhl relativně přirozeně (pouze s nástřihem). Akorát ozvat jsem se dokázala, až když jsem odcházela na revers s malou (nechtěli ji pustit kvůli žloutence). Ale celkově jsem spokojená a rozhodně porod i ty stavy po něm byli o mnoho lepší než poprvé. A malá Markétka je úžasná.”

Lucie Rajmanová

“Můj druhý porod probíhal tak, že jsem ho mnohem více vnímala. Říkala jsem lékařům, že malej je větší, tak zvažovali císařský řez. Vědomě jsem vše vnímala. U prvního dítěte to tak nebylo. Tehdy bylo vše na lékařích. Oni sami váhali, jak postupovat, nabízeli mi varianty a chtěli po mně, abych jim řekla, co dál. A já jsem nebyla schopna reagovat. První porod byl dlouhý 17 hodin, druhý byl rychlý. Závěrem: druhý porod byl víc na pohodu. Paní doktorka byla úžasná, stejně tak sestra. Jsem stále plná dojmů. Druhý porod byl bez komplikací. Malého jsem měla hned u sebe a vše bylo v pořádku. U prvního porodu byly menší komplikace a Elišku dali hned pryč ode mě do inkubátoru a nemohla jsem si první chvíle užít jako u druhého. Možná to je trochu zmatené, ale jsem plná dojmů. Chci vám poděkovat. A určitě bych do budoucna chtěla znovu vaše služby využít.”

Přeji Vám pohodové a klidné těhotenství naplněné láskou ♥ Lenka Pavlíková

No Comments

Post a Comment